Voditelji

SANDRA DEMARIN

osnivačica i umjetnički voditelj plesnog studija Saltatrix. Rođena 18.04.1987., iz Vodnjana. Plesom se počinje baviti u 12-toj godini u sklopu Društva Naša djeca Vodnjan. Za vrijeme srednje škole pleše u Puli, te u svojoj matičnoj grupi (DND Vodnjan) dobiva na vođenje svoje prve grupe sa 17 godina. Za vrijeme studiranja u Rijeci pleše pod vodstvom Ivone Brnelić u Ristudiocentru, te radi kao voditelj/koreograf za Klaru Jet Set i Stars Klana. 2007.godine u sklopu DND-a Vodnjan stvara svoj tim (crew) pod imenom Saltatrix s kojima se 2013. godine seli u Pulu i otvara svoj samostalni plesni studio.

Njene koreografije osvajaju nagrade na državnim i svjetskim natjecanjima, od kojih je za izdvojiti ESDU Dancestar Croatia i World finals, Dance Fest Novi Sad, Prag Dance Open i dr.

Stilovi u kojima se najviše nalazi su urbani stilovi (hip hop i MTV (street jazz)) i contemporary fusion, ali je trenirana i u baletu, jazzu, modernom, theater danceu i dr. Redovno se usavršava u raznim plesnim kampovima i na radionicama (u Hrvatskoj i inozemstvu) (Brian Friedman, Jojo Gomez, Bobby Newberry, Ian Eastwood, Brian Puspos, Mike Song, Lando Wilkins, Sonia Tayeh, Rhapsody, Luam, Erik Saradpon, Storm, Bam Martin, Nika Kljun, Kelly Peters, Todd Flannagan, Nico Archambault, Di Moon Zang, Dana Foglia, Nadine Sieber, Jonathan Hour, itd.).

Također je uzimala satove u londonskom Pineapple-u i Studio 68, te bila dio programa (certifikat) International Student Visa Program pri Broadway dance centru u New Yorku gdje je provela 4 mjeseca (2012/2013).
2012.godine sudjeluje u filmu „Move on“ kao statist, u reklami za Royal Canin (2013.), te je dio Šerbedžijine predstave „Ptice“. 2014. sudjeluje u plesnom projektu Nike Janković pod nazivom Cirrus.
Paralelno sa plesnim obvezama, 2013.godine završava stručni studij javne uprave na Pravnom fakultetu Rijeka.

2014. godine upisuje studij za prvostupnika trenerske struke iz plesa pri Kineziološkom fakultetu Zagreb.

2018. radi kao plesač na „The Oscars“ ljetnom plesnom showu, te iste godine režira video za cover pjesme What about us u suradnji s Larom Demarin.
Velika želja joj je prenijeti djeci i mladima ljubav prema plesu i znanje stečeno tijekom godina edukacija.

LARA CELIJA
FABIO FORLANI
DRAGAN SMOLJAN